Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Цветя на паметника на Вела

16 март 2010, Вторник | 12:29 | общество

Цветя и венци бяха поднесени на гроба на Велинградската героиня

Вела Пеева паметник   За да почетат 88-та годишнина от рождението на Вела Пеева, на гроба на легендарната героиня се събраха много граждани и обществени дейци. Там бяха зам. кметовете Валя Цветанова, Диана Кехайова, Исмет Бабучи и Георги Янчев, PR-а на Общината Росица Пашова, председателя на общинския съвет на БСП - Георги Пачалов. Кратко слово за живота и делото на Вела прочете г-н Пачалов като завърши с думите: "Нека се поклоним пред саможертвата на една героична българка, на нашата Вела".

   Венци и цветя пред паметника поднесоха: Общинска администрация Велинград, Общински съвет Велинград, Общински съвет на БСП, политическа партия ГЕРБ, СОСЗР, ветерани от войната, ОНЧ "Отец Паисий", ОНЧ "Св. Св. Кирил и Методий", граждани и гости.

   Поклон пред паметта на Вела!

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени