Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

„Дъга над Клептуза”

27 юни 2019, Четвъртък | 23:01 | прессъобщение

Десети международен фестивал „Дъга над Клептуза”

От 28 до 30 юни във Велинград, ще се проведе Десетия международен фестивал за млади изпълнители „Дъга над Клептуза”.

Фестивал, превърнал се в традиция, която всяко лято оставя своя неповторим отпечатък върху културния календар на община Велинград.
„Дъга над Клептуза” предоставя сцена на млади таланти от цял свят, които представят своята музикална култура, изкуство и традиции, да спомогне за създаване на приятелски отношения между децата и да стимулира изявите им, както и да допринесе за утвърждаването на Велинград като място за подходящи прояви на младите таланти.
В юбилейното 10-то издание на музикалния празник, участие вземат индивидуални изпълнители, дуети и вокални групи от различни възрастови групи и танцови формации, които ще представят своят талант, култура и традиции.
Организаторите на фестивала са Община Велинград, ЦПЛР-ОДК Велинград, ДЮВИШ „Звънче”, ВК „Караоке” и КСТ „Импулс”.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени