Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Даниела Салкина изнесе лекция в Хилтън

13 ноември 2009, Петък | 09:45

Информация от Община Велинград

Даниела Салкина   Управителката на общинския информационен център във Велинград Даниела Салкина изнесе лекция за на тема „Местната власт и туристическия сектор – съвместно управление на ресурси”. На 11.11.2009 г в хотел „Хилтън„ в София се проведе поредната среща по проект „Корпоративна социална отговорност в туристическата индустрия в България – фактите и бъдещето”. Представители на международни организации, министерства, неправителствени организации от природозащитната общност, туристическата сфера и академичната общност се събраха на среща под мотото „Отговорен туризъм в България – крачка напред”.

Хотел Хилтън София   Организаторът „Български форум на бизнес лидерите” покани г-жа Даниела Салкина – Управител на Общински Информационен Център-Велинград да изнесе лекция на тема „Местната власт и туристическия сектор – съвместно управление на ресурси” с примери от туристистическа дестинация Велинград. В лекцията си г-жа Салкина акцентира върху това, че идеята и реализирането на отговорен туризъм предполагат обмислени инвестиции, съобразени с предпоставките на заобикалящата ни среда. Велинград избегна капаниите на амбициозния бърз растеж и нанасянето на непоправими щети на природата в района. Диалогът между местната власт и туристическият бранш има развитие в последните години, особено в сферата на маркетинг на дестинацията.

    Г-жа Салкина сподели, че след лекцията е била впечатлена от силния интерес на участниците в срещата към процесите на развитие на Велинград.

* Снимка d3l/flickr

Коментари

Браво на Даниела Салкина

#1 rocafeller в Неделя, 15 ноември 2009 21:52

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени