Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

100 лева за сираци

31 декември 2009, Четвъртък | 15:57

Дарение от учениците на ОУ "Христо Ботев" - Велинград

Коледен концерт ОНЧ Васил Левски   За първа година бе проведен коледен благотворителен базар по време на поздравителния конецрт за родителите на учениците от ОУ "Христо Ботев" - Велинград. Във фоайето на ОНЧ "Васил Левски" бяха подредени изработени от децата суровачки, коледни картички и рисунки. Те се предоставяха на цени от 1 лев за картичка, 2 лева за русинка и 3 лева за суровачка. Всички събрани средства в размер на 100 лева бяха дарени на сираци от Община Велинград.

   "Нашите деца знаят, че тези средства са съвсем недостатъчни, но са дълбоко убедени, че тук по-значима е човешката подкрепа. Защото тя ще им вдъхне кураж, напомняйки им, че те не са изолирани и не са безсилни", каза директорката на основното училище, Мариана Байлова, дни след благотворителната акция.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени