Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Държавен турнир по спортни танци

27 март 2017, Понеделник | 16:18 | прессъобщение

Повече от 150 двойки участваха в турнира по спортни танци за купа Велинград

На 25-ти март под егидата на кмета на Община Велинград д-р Костадин Коев се проведе Държавен турнир по спортни танци, купа Велинград „Dance & Spa”. Организатори на събитието бяха Община Велинград, ОП „СИП и ТИЦ”, ЦПЛР, БФСТ и КСТ „Импулс”.

Кметът Коев официално откри турнира „Купа Велинград“, като пожела успех на състезателите. Треньорите на КСТ „Импулс“ Мая Кондарева и Петър Милчев връчиха плакети, в знак на благодарност, на всеки един, сътрудничил на клуба.
Лично президента на Българската федерация по спортни танци г-н Иван Деспотов, уважи събитието. 10 съдии, които са с най-високия лиценз в България, оценяваха състезателните двойки в Гала турнира.
В състезанието бяха включени три кръга: „Изгряващи звезди”- за некартотекирани танцови двойки и танцови формации, Държавен турнир „Dance & Spa” за всички възрасти и класове и Гала турнир за купа „Велинград”. Участие взеха повече от 150 двойки от 11 града в България.
 Финалистите бяха наградени от градоначалника д-р Коев, зам.-кметът Светла Томова, Директор на Дирекция „ХСД“ Марияна Зинкова, Директор на ЦПЛРК-ОДК- Велинград Катя Мирчева и Борис Станудин Директор на „СИП и ТИЦ”-Велинград.
Повече от 15 години не се е провеждало такова събитие във Велинград. Организаторите от „Импулс“ се стремят да превърнат Държавния турнир в Международен, който да се провежда ежегодно във Велинград.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени