Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Назначена е държавна приемателна комисия за реконструкция на водопроводните клонове по булевард „Съединение“

22 декември 2015, Вторник | 18:04 | прессъобщение

Назначена е държавна приемателна комисия за реконструкция на водопроводните клонове по булевард „Съединение“

На 21.12.2015г. от 11:00 часа със заповед на Дирекция за национален строителен контрол се назначи Държавна приемателна комисия за реконструкцията на водопровода по бул. „Съединение“.

Комисията ще ревизира  реконструкцията на водопроводните клонове по бул. „Съединение“ и ул. „Св.св. Кирил и Методий“.      Работата ще приключи до 10 работни дни.        

Като председател на комисията е назначен  г-н Аврамов- ст. инспектор на Регионална дирекция за национален строителен контрол- град Пазарджик.

Членовете, които ще вземат участие в комисията са г-жа Томова- зам.- кмет на Община Велинград, г-н Борис Табаков- управител на „Боил консулт“ ООД, г-жа Петрова-директор на  Регионална здравна инспекция, г-н Голомехов-управител на „ВиК“, инж. Наков -управител на „Водоканалконсулт“ ООД и г-н Арнаудов- представляващ  Сдружение „Инфра Велинград“.

Председателят на комисията може да привлича със своя заповед и други специалисти с оглед правилното протичане на нейната работа.

Комисията въз основа на огледа на строежа, направените измерванияи изпитвания, съгласно представените документи и становището на членовете, ще изготви протокол.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени