Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Един слънчев ден в „Надежда“

29 април 2013, Понеделник | 21:17 | общество

Празничен ден в ДЦДМУ

Празничен ден в ДЦДМУ

Слънчевият петъчен ден донесе много положителни емоции в Дневен център “Надежда”. Още от сутринта децата с трепетно вълнение превърнаха двора в прекрасна пролетна картина.  Под палавите слънчеви лъчи се проведе тържество на открито, на което децата се запознаха с настъпващите празници и обичаите, свързани с тях. Част от възпитаниците на “Надежда” рецитираха стихчета, посветени на пролетта. Голяма изненада за децата бе изработването на общата рисунка с отпечатъци от длани. Чудният букет от цветове оформи прекрасно цвете, което краси Дневния център. Заниманието на открито продължи със засаждането на цвете, за което децата обещаха да се грижат сами. Импровизираният празник завърши с общо хоро, в което децата вложиха много положителни емоции.

 

Здравка Гугалова – психолог ДЦДМУ

Даниела Шаркова – логопед ДЦДМУ

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени