Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

ДЦХФУВ посрещна гости от Долно Драглище

30 юни 2014, Понеделник | 21:26 | прессъобщение

Кметът Иван Лебанов и ДЦХФУВ посрещнаха гости от Долно Драглище

Дневният център за хора с физически увреждания Велинград бе домакин на приятели от Долно Драглище, Община Разлог. Велинградският център посрещна потребителите от Дневен център за хора с увреждания и Защитено жилище Долно Драглище. Тамошната социална услуга е в помощ на 60 потребители. Във Велинград гостите бяха подготвили програма с музика, песни и танци от македонският край, както и драматизация по българската народна приказка „Мързеливата Богданка“. Потребителите бяха осигурили и свои декори, както и тематична поезия за Еньовден и други летни празник. От своя страна директорът на Дневния център във Велинград Елена Янева — Зисова ги посрещна с празнична трапеза, а потребителите от Велинград ги дариха с усмивки,  песни и китки здравец. В своето приветствие кметът на Община Велинград им пожела здраве и ги покани отново във Велинград.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени