Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Деца изработиха картички

09 декември 2011, Петък | 21:14 | прессъобщение

Деца от Центъра за настаняване от семеен тип изработиха коледни картички

Деца от Центъра за настаняване от семеен тип изработиха коледни картички. Инициативата се реализира с цел картичките да бъдат закупени с благотворително в полза на децата в неравностойно положение. Планирано е на редовното заседание на Общински съвет-Велинград на 22.12.2011 год. във фоайето на Община Велинград да бъдат изложени ръчно изработените картички. Освен това ръководството на Центъра има идеята да си сътрудничи и с хотелиерите във Велинград. През месец март те подпомогнаха благотворителната инициатива за закупуване на изработени от децата мартенички като ги поставиха във фоайетата на хотелите си. Малчуганите се надяват по същия начин да бъдат приети и картичките им по случай предстоящите празници.

Коментари

vieste unikalni

#4 в Петък, 16 декември 2011 08:17

Браво вие сте чудесни.

#3 в Четвъртък, 15 декември 2011 23:16

bravo. :_

#2 в Понеделник, 12 декември 2011 19:14

Много добра идея. Весели празници на всички.

#1 в Неделя, 11 декември 2011 22:22

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени