Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Децата от ДЦДМУ "Надежда" с грамота

01 октомври 2012, Понеделник | 17:15 | общество

Децата от Дневен център “Надежда” получиха заслужени аплодисменти

Деца от ДЦДМУ НадеждаДневен център за деца и младежи с увреждания “Надежда” гр. Велинград, получи покана за участие в тържество.  Повода беше пет години от създаването на Дневен център за работа с деца с увреждания “Символ на любовта” гр. Гоце Делчев под управлението на фондация “Символ на любовта” – Германия.

 

Мероприятието беше под мотото “Да пеем, танцуваме, и ликуваме от радост”. Участие в програмата взеха домакините, всички Дневни центрове от област Благоевград, Дневен център Перник и Дневен център Велинград. За пореден път нашите деца показаха, че умеят да се държат добре на обществено място. Непознатата обстановка, беше предизвикателство за всички нас.

Грамота за децата от ДЦДМУ НадеждаС голямо настроение, много положителни емоции и въодушевление нашите девет танцьори изиграха своя танц “Надежда” печели приятели”. Последваха бурни аплодисменти и с право заслужиха присъдената грамота и лични поздравления на председателя на управителния съвет  на фондацията г-н Дитер Халер.

Това е първото участие на възпитаниците от Дневен център “Надежда” в голямо мероприятие на 100 километра от Велинград, което ще остави трайни, незабравими спомени в тяхното съзнание. 

Очакваме  още покани, за да покажем, че всяко дете крие в себе си талант.

Коментари

На мен ми смениха водомера-старият със нов...И ми взеха 35 лева. На ВиК ли да вярвам, или на онази си работа...Явно става далавери с тези смени :/

#7 Гражданин до 6 в Четвъртък, 04 октомври 2012 22:32

Не не бъркаш за водомерите.Плащате първоначално По 40-50 лв но В И К е длъжно за своя сметка да сменя водомерите всеки 10 год.Познайте от кога не са сменяни?

#6 вик до 4 в Четвъртък, 04 октомври 2012 18:21

нека да го използват кредита разумно.без да крадат. само така ще се освободят от зависимостта на Т.Димов - крадец с крила и компания барабар със зам.кмитицата. вложете ги разумно господа от ВКТВ.

#5 в Сряда, 03 октомври 2012 18:47

Общински съвет – Велинград, Р Е Ш И : 1.Разрешава теглене на кредит в размер до 250 000лв. 2.Сумата да бъде изразходвана за закупуване на: нов багер, мини валяк, товарен автомобил, каналочистачна машина и водомери. А водомерите, като си ги плащаме ние бе джанъм, :? Нали вземате по 40-50 лв. от хорицата...Или бъркам

#4 !!!!!!!!???????!!!!!!! в Сряда, 03 октомври 2012 17:43

Нема ли и тука да почнете коментарите за кредита на в и к,че те другата тема май я скриха........

#3 в Вторник, 02 октомври 2012 16:11

Браво! Прави ми впечатление, че последните месеци или година този център е много инициативен, има много често новини от там.

#2 Браво! в Понеделник, 01 октомври 2012 18:31

:y

#1 в Понеделник, 01 октомври 2012 18:00

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени