Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Децата от ДЮВИШ „Звънче” творят добро

01 януари 2015, Четвъртък | 15:49 | празник

С песен и обич децата от ДЮВИШ „Звънче” творят добро

В навечерието на най-светлите християнски празници  Бъдни вечер и Коледа, децата от ДЮВИШ „Звънче” с муз. ръководители сем. Казалиеви, изнесоха два невероятно вълнуващи концерта. На  24.12.2014г. на площад „Николай Гяуров” в продължение на два часа граждани и гости на град Велинград, бяха поздравени с коледни и забавни песни.Този концерт бе част от Коледния афиш на  Община  Велинград. Със звънките гласчета на малките изпълнители:Калина Десподска, Анжелина Денчева, Михаела Нанова, Ванеса Баева, Илияна Малинова,Александър Дамянов, Мария Николова, Кристиян Трионджиев, Костадин Миров,Преслава Кузова,Гергана Мечева , Алекс Васева,Никол Коткова, Мариян Марков бе внесена много настроение и топлота в душите на присъстващите на концерта. Песните, изпяти от Венелин Каленов,Николета Сачкова, Иванка Алексиева, Цветина Вачева,Ива Папаркова, Радка Узунова,Христина Влахова и Анелия Рачева пък бяха послание за здраве,мир,благодат и топлина във всеки дом.

На 26.12.2014г. в хотел „Камена” се проведе поредният благотворителен концерт на група „Звънче”.Всяка година със средства на тези техни концерти,които са по идея на д-р Шулева, се подпомагаха деца от града -  кръгли сираци.Тази година средствата ще бъдат дарени на две деца, нуждаещи се от лечение.

Няма по-голямо добро от това деца да помагат на деца.

Гостите на хотел „Камена” се насладиха на изпълненията на талантливите деца,които бяха тяхното послание за доброта,светлина, желание и готовност да бъдем по-добри.

     В края на концерта г-жа Казалиева се обърна към всички с думите :

       В навечерието на Новата 2015г.

             Нека бъдем с чисти мисли и щедри сърца!

                 Нека доброто ражда добро!

                    Нека с повече усмивки посрещнем настъпващите                                             дни  и  нека Бог ни закриля !

 

     Ние, родителите на децата от ДЮВИШ „Звънче”, се присъединяваме  към тези пожелания. Изказваме  благодарност на кмета на общината г-н Лебанов ,ОДК, Отдел  „Просвета, изкуство  култура и вероизповедание” , озвучителя Сашо Добрев, на  г-н Аврамов  и персонала на хотел „Камена”, които оказаха съдействие за осъществяване на концертите.

   

     На вас сем. Казалиеви и вашите талантливи възпитаници желаем здраве и нека трудът Ви бъде увенчан с много успехи през новата 2015г. !

   

                                                                                      Родители

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени