Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Деца отпразнуваха Деня на християнското семейство

24 ноември 2016, Четвъртък | 15:09 | образование

Деца отпразнуваха Деня на християнското семейство

На 21-ви ноември, послучай деня на Християнското семейство, наши възпитаници от музикалната школа, съвместно  с певци и танцьори от"Здравче-Венче" посетиха и изнесоха програма на  децата от ЦНСТ "Шанс".

Гости от общината бяха г-жа М.Зинкова и г-жа И.Гешева.Домакини и гости се насладиха на песните, танците и  изпьлненията на малките саксофонисти: Александьр Гьрков, Калоян Прегьов, Никол Драева, Теодора Крьстева-обой, ,малките флейтистки  Теодора Райнова, Михаела Николова и Елена Якимова. Много усмивки, аплодисменти и радост имаше в залата, а празникьт завьрши  с песни и почерпка, осигурена от общината.

 

                                                             Катерина Мирчева- директор ЦПЛР-ОДК Велинград

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени