Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Децата от ПУ „Драган Манчов” отпразнуваха 24-ти май

21 май 2012, Понеделник | 12:36 | образование

Празненство на децата от ПУ „Драган Манчов”

Деца от ПУ Драган МанчовС химна на Р. България започна тържеството на децата от ПУ „Драган Манчов” с директор Елена Канлиева по повод празника на българската просвета и култура- 24-ти май. В украсената зала на Исторически музей Велинград възпитаниците на помощното училище изнесоха кратка програма от стихове и малка сценка „Подарък за всички”. Гости на това мило тържество бяха дългогодишните учители Надка Холянова, Цветка Дулева и Ваня Минкова.Още с пристигането им децата се затичаха с радост да ги посрещнат, с което доказаха , че са получавали истински грижи и любов от тях. От Община Велинград, за да уважат вълнуващия за децата ден дойдоха зам. кметът Янчев и Невена Шуманова- екперт към отдел ”ОКВ”. Развълнувана, Елена Канлиева сподели,че за тях изминалата година е една специална година. Училището участва в два големи проекта, които дават безкрайни възможности за изява:

- „Бъдете с нас и ние сме като вас”, който обхваща всички деца от училището;

- „Успех”, проект, по който деца в 3 групи участват в извънкласни дейности.

Деца от ПУ Драган МанчовТози ден бе специален и за учителките Величка Вучкова, Лозинка Златарева и г-н Мешков, които получиха плакети и букети цветя  като най-изявени учители за тяхната успешна педагогическа дейност. А малките първокласници Иван, Ангелинка и Елена с кл. ръководител Катя Кирякова поеха в ръчичките си своите първи свидетелства за завършена година.

За грижите към децата г-жа Канлиева специално благодари на ръководителите на клуб „Музика и танци” - Ирина Байрактарова, Мария Кюлюмова и Тодорка Коцева.

И накрая, като на празник – една голяма пита, с която децата почерпиха гостите си.

 

Коментари

:) :) :) :)

#1 в Понеделник, 21 май 2012 12:51

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени