Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Делегации от Велинград, Белово и Септември посетиха Италия

29 юни 2010, Вторник | 16:19 | прессъобщение

Делегации от Велинград, Белово и Септември посетиха Италия във връзка с проект за сътрудничество в сферата на туризма

Делегации в ИталияВъв връзка с изпълнение на проекта „Иновативни  практики за устойчиво развитие  на туризма  в Белово, Велинград, Септември“, делегации от трите български общини посетиха  италианската  община Кастелнуово Бормида. Проектът се осъществява по ОП  „Регионално развитие“, схема на предоставяне на безвъзмездна  финансова помощ: „Подкрепа  за междурегионално  сътрудничество и обмен на най-добри практики, като бенефициент е община Белово. 

ДелегацииЦелта на проекта е  да се установят контакти  с италианската община  и  по този начин да се развие сътрудничество с нея с цел обмяна на опит. В Италия българските длегации се срещнаха с кмета на италианската община Мауро Кониети, които са партньори по проекта. Там бе подписано и споразумение  за бъдещо съвместно сътрудничество в областта на туризма между четирите общини.

Подобна среща се проведе през месец октомври във Велинград, когато партньорите от Велинград, Белово и Септември направиха  презентации на трите общини в присъствието на италианските си гости от община Кастелнуово Бормида като гостите от Италия посетиха и общините в Белово и Септември.

Коментари

BRAVO BE 4ERNOGLEDIA-DANO NE SI OT VELINGRAD,4E TEJKO MU NA GRAD S TAKIVA JITELI KATO TEB!

#2 IZOLDA в Събота, 03 юли 2010 01:08

Браво , голяма екскурзия сте си направили :)

#1 в Сряда, 30 юни 2010 15:13

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени