Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Ден на любовта в НЧ"Св.Св.Кирил и Методий"

12 февруари 2014, Сряда | 15:42 | празник

Парти-танци в в читалище „Св.Св. Кирил и Методий“

НЧ

Народно читалище „Св.Св. Кирил и Методий“   Велинград организира парти -танци по случай Деняна влюбените- 14-ти февруари. От ръководството на читалището са поканили за участие всички ученици от всички училища, като единственото условие за участие е да се забавляват. Тазгодишното любовно мероприятие ще включва различни игри по случай празника, както и танци с DJза учениците. Секретарят на читалището Иван Пещерски заяви, че идеята на събитието е да се съберат на едно място ученици, които да споделят общи интереси и да се забавляват, като те могат да бъдат „влюбени, разлюбени, обвързани и необвързани или дори да празнуват това, че нямат половинка, но не са сами“. DJ партито по повод деня на влюбените обещава да бъде голям празник за учениците от по-горен курс, подобен на някогашните забави, които събирали младите на едно място в общ празник. Пещерски кажа също, че учениците сами са подготвили различни игри и изненади за своите връстници от училищата в съседните квартали. От читалището допълниха още, че подготвят богата програма по повод Деня на самодееца 1-ви март, както и Деня на Освобождението 3-ти март, като в програмата ще бъдат включени всички състави към културната институция. Сред най-новите придобивки на читалището са детска театрална школа с ръководител Иванка Дебелушина, както и курсове по китара и тамбура, водени от Енчо Велибашев. Началният час на влюбеното парти е 17.30ч, а мястото- зала „Знаме на мира“ в читалището.

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени