Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Международен ден на музеите

18 май 2013, Събота | 17:33 | празник

Исторически музей Велинград отпразнува Деня на музеите

Празнуване Деня на музеите

18-ти май е обявен за Международен ден на музеите. От 1978г. до сега всяка година служителите на музеите и галериите  празнуват своя професионален празник, като организират различни събития. В слънчевия днешен ден Исторически музей Велинград събра на открито- на двора пред музея, свои приятели, близки и почитатели. В приветствените си слова Снежана Велева, директор на музея, каза : „Велинград може да се гордее със своя музей, с неговата сто годишна история, с неговите награди...“ и прочете извадка от книгата за посетители на сем. Манолови : „ Очаровани, възхитени и заредени ще си тръгнем от вашия музей...Съвършенство и неповторимост!“. Росица Пашова- PR в Общината прочете поздравителен адрес от името на кмета Иван Лебанов, който отправя към музейните служители своите поздрави за усилията, с които съхраняват богатото минало на нашия край.

Ансамбъл Чепинче

Последва празнична програма с прекрасните изпълнения на деца от ДЮВИШ „Звънче“ и Детски ансамбъл „Чепинче“ към читалище „Св. Св. Кирил и Методий.

И по традиция, като на празник,всички се почерпиха с питка, разхладителни напитки и вино.

Коментари

:o :o :/ :( :? :_

#7 в Петък, 07 юни 2013 00:49

:D Не е лошо човек да има самочувствие , лошо е когато то е без покритие ! Не знам и тези здравче-венче колко са добри , но последния път когато ги гледах останах възхитен , хем този жанр не ми е от любимите . :y Дерзайте чепинче , може и да ги настигнете някога ... но още сте много далеч от танцьори - казвам го в качеството си на танцьор ,само че в друг стил .

#6 в Понеделник, 03 юни 2013 16:59

ai ai samochuvstvie :L

#5 в Петък, 24 май 2013 10:29

ei ti predi men ne obijdai nai-dobria sastav vav Velingrad :/ Nie, Чепинче sme po-dobri i ot Zdrav4e-Ven4e :y :y :y :y :y :y :) :D

#4 :) в Вторник, 21 май 2013 12:58

:L :L :L САМО В МЕЧТИТЕ ВИ :n :o :n

#3 в Неделя, 19 май 2013 19:25

браво на ансамбъл Чепинче :y :y :y :y :y :y :y :y :y :y :y :y

#2 в Неделя, 19 май 2013 07:51

СУПЕР САМО ТАКА НИЕ ИГРАЕМЕ НАЙ ХУБАВО :y :y :y :y :y :y :y :y :y :y

#1 в Събота, 18 май 2013 22:06

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени