Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Детски празник във Велинград

01 юни 2012, Петък | 22:34 | празник

Велинградчанчета празнуваха 1-ви юни на площада

За деня на детето – 1-ви юни, ОДК Велинград зарадва най-малките вилинградчани с прекрасна програма под надслов ”Надежда за всички и сбъднати детски желания” по сценарий на Иванка Дебелушина и Мариана Зинкова - директор на комплекса.

Символът на надеждата – белият гълъб излетя от ръцете на малкия Тошко, а неговата връстничка Ивана пусна шарени балони в синьото небе.

Преди самото начало на концерта своите пожелания за здраве и безгрижно детство към децата отправиха Ваня Минкова – зам. обл. управител, Исмет Бабучи – зам. кмет и кметът Иван Лебанов, който награди най-изявените деца към ОДК за техните спортни и творчески постижения.

Програмата продължи с участието на талантливите деца от различните творчески школи към детския комплекс – Театралната Трупа с ръководител Иванка Дебелушина, Клуб по Спортни Танци „Импулс” с ръководители Мая Кондарева и Десислава Петачка, Танцовият Формейшън на Мая Кондарева, ДЮАНПТ „Здравче-венче”, и ДЮВИШ „Звънче” с ръководители сем. Казалиеви. Особена тържественост на целия празник придадоха изпълненията на Мажоретния състав с ръководител Биляна Масларова. В програмата като гост участва и Детска Ромска Група „Магия” от с. Драгиново.

Водещи на тържеството бяха малките актьори от театралната школа, които с игриви скечове между изявите на връстниците си, забавляваха публиката и представяха поредните участници.

По време на концерта всички малки зрители имаха възможност да оцветяват с водни бои елементи от голям макет на гипсова торта – инициатива на Венера Ланджова.

И като на празник –  малчуганите бяха почерпени със сладки лакомства, предоставени любезно от местни фирми.

Най-коментирани новини през последния месец:

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени