Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Ден на доброволчеството в ЦДГ „Радост”

23 март 2012, Петък | 17:44 | прессъобщение

Доброволен труд на студенти в ЦДГ "Радост"

Ден на доброволчеството в ЦДГ РадостНа 23 март 2012 г. се проведе ден на доброволчеството в  Целодневна детска градина „Радост" и Общински Детски Комплекс - Велинград. Група от млади и ентусиазирани студенти - посети ЦДГ ”Радост”, където извърши различни доброволчески дейности. Част от румънските и български студенти се включиха в дейността на школата по приложни изкуства „Ръкотворци”, където съвместно с деца от детската градина и под вещото ръководство на г-жа Д.Цопанова рисуваха великденски яйца по традиционната за Велинград технология за писане на яйца с восък.

Ден на доброволчеството в ЦДГ РадостИзработените яйца ще бъдат разпродадени на великденски базар в детската градина. По-голямата част от групата се включи в пролетното почистване на двора на детската градина, като прецизно и отговорно бяха почистени детските дворни кътове и откритата спортна база. В края на проведената инициатива директорката на детската градина г-жа Т. Голомехова благодари на гостите за оказаната благотворителна помощ и подари на всеки един от тях рекламни материали.Срещата завърши с вкусна почерпка, взаимни впечатления и много пролетно настроение.

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени