Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Световен Ден на Хляба

16 октомври 2011, Неделя | 18:07 | празник

ПГИТ "Алеко Константинов" отпразнува Деня на хляба

Ден на хлябаНа 14-ти октомври ПГИТ "Алеко Константинов" отбеляза Световния Ден на Хляба (16-ти октомври), който вече се чества за 6-ти пореден път. Инициативата за организиране на това световно събитие е на Международният съюз на хлебарите UIB, в който членуват хлебари и производители на тестени и сладкарски изделия от 35 държави. В двора на ПГИТ "Алеко Константинов" майсторството на хляба, хлебни и сладкарски изделия показаха местни хлебопроизводители, сладкари и естествено въпитаници на гимназията. Вижте част от събитието:

 

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени