Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Международния ден на хората с увреждания - празнуване

04 декември 2010, Събота | 17:10 | празник

Заместник кметовете Валя Цветанова и Георги Янчев уважиха празника

Отпразнуване на Международния ден  на хората с увреждания в ресторант Във връзка с Международния ден  на хората с увреждания ръководството на Община Велинград в лицето на заместник кметовете Валентина Цветанова – Игнатова и Георги Янчев присъства на тържествата, организирани от представителите на Съюза на слепите и Клуба на инвалида “Зорница“. От 14.00 часа в пицария „Венеция“ се състоя тържествената сбирка на незрящите във Велинград като от страна на общинското ръководство събитието уважи заместник кметът  Георги Янчев. В приветствието си той отбеляза, че в лицето на Общината имат сигурен съюзник, който ще ги подкрепя, когато имат нужда от помощ и съдействие. От своя страна членовете на Съюза на слепите изказаха благодарност за това, че въпреки кризата кметът Иван Лебанов е открил начин, по който да подпомогне осъществяването на тържеството им.

Г-жа Цветанова уважи поканата за присъствие на празненството на Клуба на инвалида “Зорница“, което се състоя от 14.30 в ресторант „Чинари“. „Бих искала да ви уверя, че не пестим усилия в името на това да изградим свят, в който вие имате възможност за избор и можете да живеете независимо, качествено и достойно, защото вие не сте различни от нас, вие сте част от нас! „ – отбеляза в приветствието си г-жа Цветанова. На тържеството в ресторант "Чинарите" с много ентусиазъм и настроение пяха вокална група "Караоке" с ръководител Юлиана Ковачева

 

Вижте част от празнуването в ресторант "Чинарите":

Get Adobe Flash player

Коментари

Заслужават такова внимание хората с увреждания, даже още.

#2 Rdlk в Понеделник, 06 декември 2010 16:11

Radvam se,che uspqhme pone malko da razveselim horata! :) :) :)

#1 Mariq Pashova в Събота, 04 декември 2010 20:39

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени