Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинград отбеляза Деня на храбростта

08 май 2010, Събота | 00:46 | празник

6-ти май- ден на храбростта и българската армия

Паметника на загиналите във войнатаПразнично се развяха българското и европейско знаме в Деня на българската армия и храбростта. Те бяха издигнати в 11ч. под съпровод на изпълнението на двата химна от духов оркестър „Димитър Мечев”. Тържествената церемония продължи пред паметника на загиналите воини пред църквата. Отец Иван отслужи водосвет за здраве и освети воинското знаме, а кметът Иван Лебанов прочете слово за 6-ти май и поздрави всички с празника. Венци и цветя бяха поднесени от общинска администрация-Велинград, Общински съвет-Велинград, партия ГЕРБ, БСП, СДС, Земеделски народен съюз, СОСЗР, Исторически музей, граждани и гости на Велинград.

 

Get Adobe Flash player

 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени