Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Ден на самоуправлението

31 октомври 2012, Сряда | 21:05 | образование

Ден на самоуправлението в СОУ „Васил Левски”

Ден на самоуправлението в СОУ Васил ЛевскиЕдна интересна инициатива, която стана традиция- Ден на ученическото самоуправление, се проведе вчера- 30-ти октомври в СОУ „Васил Левски”. Ученици и учители смениха местата си, като децата приеха предизвикателството да влезнат в ролята на директор, помощни-директори и преподаватели. Директорският пост за един ден прие Илия Семерджиев, Мария Ангелова - помощник-директор по учебната дейност, Каролина Бачова – помощник-директор по административната дейност.

В 10.30 ч. учителската стая на училището събра учители и ученици за провеждане на оперативка. Директорът Емил Моллов накратко изложи предстоящи задачи и събития-ученическите спортни състезания, обявяване на есенната ваканция, смяна на компютрите в зала 300, предстоящата на 5-ти ноември среща с представители  на сектор „Пътна полиция” и др.

Ученици от СОУ Васил ЛевскиНа проведената оперативка бяха наградени 9-те участника от училището в написването на интерактивната приказка на екологична тема- „Моята зелена приказка”. Всички те- Петър Главов, Инас Рашид, Христо Кишев, Стефан Гошевилов, Атанаска Бирникова, Надежда Кьосова, Михаил Александров, получиха по една 8 гигабайтова флашка, а Виктория Белухова и Петя Геджева, които вече не са в училището- по една тениска.

Но най- хубавото в този ден бе, че учениците разбраха каква отговорност е да бъдеш преподавател и повярваха в своите възможности, че могат да бъдат достойни приемници на учителите в своето любимо училище.

 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени