Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Двоен празник във Велинград

09 май 2012, Сряда | 21:05 | празник

Ден на Победата и Ден на Европа

Отбелязване на 9-ти май9-ти май- Денят на победата над фашизма и Ден на Европа събра много граждани на Велинград пред паметника на загиналите воини. След тържественото слово на кмета Лебанов, вълнуващи слова произнесе председателката на Сдружение „Славяни” Марина Чолакова.

 

 

„За Русия това е много важна дата -67 години от великата победа над фашизма. Наш дълг е да напомняме на тези, които са забравили и да разказваме на тези, които не знаят…”.

Своето преклонение пред подвига на загиналите във войната изразиха:

Цветя пред паметника на загиналите воиниОбщинска администрация, Общински съвет, политическа партия ГЕРБ, Общински съвет на БСП, СОСЗР, партия на българските комунисти”Георги Димитров”, Исторически музей, Сдружение „Славяни”, Сдружение „Русофили”, НЧ „Св. Св. Кирил и Методий 1905”, граждани и гости. Венци и цветя бяха поднесени и пред паметника на Съпротивата, под ресторант „Бор”.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени