Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Ден на предизвикателството и българския спорт

11 май 2018, Петък | 10:30 | прессъобщение

12 май – Ден на предизвикателството и българския спорт във Велинград

Българската асоциация „Спорт за всички” и община Велинград  организират на 12 май един весел Ден на предизвикателството. Той ще се проведе в Боров парк и ще започне в събота от  11 часа. Присъстващите ще могат да покажат своите умения в скачане на въже, въртене на обръч, хвърляне на топка в цел, скок на дължина и други. Малките колоездачи ще приложат на практика уменията си за безопасност на пътя, като предварително правилата ще им бъдат разяснени от представител на пътна полиция. Талантите на  КСТ „Импулс” ще научат участниците в мероприятието на първи стъпки в спортните танци. За всички ще има награди, а накрая и томбола. В организацията се включват и ЦПЛР - ОДК, клуб „Журналисти” с ръководител Иванка Дебелушина, МКБППМН към община Велинград, инспектор Харисков от Детска педагогическа стая към РУП- Велинград и представител на пътна полиция

„Артцентър- Велинград” също се включва в Деня на предизвикателството. В събота след 12.00 часа вратите са отворени за безплатни посещения на курсовете в центъра. Треньорите ще ви очакавт по предварително определен график.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени