Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Ден на толерантността в ПГД "Иван Вазов"

16 ноември 2016, Сряда | 20:33 | образование

„ Не бъди безразличен! Обичай!"

Един от основните и най- хуманни принципи на толерантното поведение и отношение между хората е  „ Ако потърсиш доброто във всекиго, ще го намериш и в себе си…“

На 16-ти ноември,  отбелязваме  Международния ден на толерантността. За да има толерантност, трябва да има знания, откритост, общуване и свобода на мисълта, съвестта и убежденията.

Толерантността  се изразява в търпение, доброжелателност и разбиране. Това е добродетел, която прави възможно постигането на мира между хората. Призовава да не бъдеш безразличен към проблемите на другите, а да обичаш и да си съпричастен.

Денят на толерантното поведение и отношение отбелязаха и учениците от  Професионална гимназия по дървообработване  „ Иван Вазов“ - гр.  Велинград.

В часа на класа, всеки клас избра свой посланик на толерантност- най-отзивчив, търпелив, искрен, добронамерен и отворен към всички. Изработиха табло, на което всеки посланик остави отпечатък  от ръцете си, като отражение на това, което прави той за хармоничните отношения в класа. Така , те отправиха послание към своите съученици да бъдат искрени , сдържани и отстъпчиви и най- вече толерантни. Защото:

ТОЛЕРАНТНОСТ- ТОВА Е ДА БЪДЕШ ЧОВЕК!!!

ПГД „Иван Вазов“

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени