Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Десетокласничка стана „Кмет за един ден“

18 ноември 2016, Петък | 14:11 | образование

Десетокласничка стана „Кмет за един ден“

Инициативата „Мениджър за един ден“ на програма „Джуниър ачийвмънт – България“ се провежда ежегодно на територията на 100 държави.Тази година във Велинград тя се реализира за 13-ти пореден път. Целта й е да даде начало на кариерната реализация на ученици и студенти на възраст от 16 до 23 години, запознавайки ги с реалната работа в компании и организации от различен тип в рамките на един ден.

Д-р Костадин Коев  прие в Община Велинград ученици от СУ „Васил Левски“, за да разберат как функционира общинска администрация. Преди да заемат временните си длъжности те се срещнаха със секретаря на Община Велинград Тодор Янков , който ги запозна със структурата на администрацията, с основните дирекции и  задълженията на служителите в тях.

След това Виктория Джонева зае поста на кмета д-р Костадин Коев, Любомира   Борисова пое задълженията на Директор Дирекция „ХСД” Мариана Зинкова, а Костадинка Германова стана Директор на Дирекция „ИПТР“ – на позицията на г-жа Цвета Спасова.

И трите момичета са ученички от 10-ти клас в СУ „Васил Левски”, в паралелки с хуманитарен профил със засилено изучаване на английски език. В понеделник те ще споделят със своите връстници впечатленията от днешния ден.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени