Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Детско полицейско управление

03 октомври 2018, Сряда | 17:57 | прессъобщение

Третокласници стават доброволци в “Детско полицейско управление”

За трета поредна година в ИСУ „Св Св Кирил и Методий”-Велинград откриха  „Детско полицейско управление”. Партньори по програмата на училището са община Велинград, областната дирекция и районното управление на МВР. Инициативата е насочена към извънкласното обучение на децата за оказване на лична защита, за безопасно движение по пътищата, здравна помощ, етика и право чрез теоретични и практически занимания. Учебното заведение е единственото в община Велинград, работещо по проекта.

Днес седмокласниците, които бяха доброволци по първата двугодишна програма, символично предадоха щафетата на третокласниците, които ще се обучават през следващите две години. Като истински полицаи те положиха клетва да спазват законите и защитават хората. С децата заедно ще работят класният им ръководител Илияна Иванова и ръководителят на проекта в училището Антонина Палова.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени