Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Първи международен детски турнир във Велинград

01 септември 2014, Понеделник | 17:29 | прессъобщение

Детски футболен турнир бе открит за първи път във Велинград

Община Велинград, Община Ракитово и Туристическа агенция „ Национал турс“ организираха Първи международен детски турнир по футбол. Десет са отборите, които ще вземат участие в надпреварата за купа Велинград. Кметът на Община Велинград Иван Лебанов откри турнира, като пожела успех на всички участници и още по-голяма любов и отдаденост към спорта.

„За община Велинград спортът е изключително важен, тук развиваме 12 спорта, поддържаме ги и се надяваме на още-по големи успехи на нашите спортисти и на организация на още-по големи спортни събития във Велинград". Децата и младежите, които ще вземат участие в турнира на купа Велинград са родени между 2000-та и 2005-та година. Отборите участници са следните: Национал- София, Ботев - Пловдив, Берое - Стара Загора,  Славия - София,  Етър - Велико Търново, ДИТ Спорт - София, Черноморец - Бургас, Черно море - Варна, ДАФ - София, домакините от Чепинец - Велинград и гостите от Сърбия - Партизан Белград.  Футболните срещи се провеждат на градски стадион Велинград и стадиона на град Ракитово.

Турнирът бе официално открит на церемония на площад „Николай Гяуров“ на 31-ви август и ще продължи до 5-ти септември. Своите поздрави към гостите и малките спортисти отправиха талантливите деца на ДЮВИШ „Звънче“ и ВГ „Караоке“.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени