Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Дипломати във Велинград

18 октомври 2009, Неделя | 22:15

Министър Желева посрещна дипломати на местна почва

Румяна Желева и Иван Лебанов   В дъждовния 16 октомври, между 10 и 11 часа, по пътя Варвара – Велинград в посока Велинград можеха да се видят необичайно висок брой лъскави дипломатически коли. Защото Велинград бе домакин на среща на външния министър на България Румяна Желева и ръководители на дипломатически мисии и международни организации. Срещата се проведе в Грандхотел Велинград, където също като част от програмата бе предвиден и обяд. На този обяд официално бе поканен и кметът на Община Велинград Иван Лебанов, с който министърката обсъди въпроси с развитието на Велинградска община.

Снимки от събитието:

Дипломати Велинград кмет Дипломати Велинград обща снимка 

* Снимковият материал е любезно предоставен от Росица Пашова, ПР на Община Велинград.

Коментари

Мисия Иван А Бог навярно някога пелтек - направил първият човек от кал , поискал да го нарече Иван, ала заекнал...на ААААдам... Та първият Адам бил просто кал и Ева го прецакала ужасно... видял бил Бог и може би разбрал какво и как, но май че бил на тясно. Затуй решил да му даде друг дух - прекръстил бързо нашите герои Във досието на му записал ник Иван и пратил го из земните усои... Ала Иванчо търсел все тандем. Бил захитрял след райските скандали... А Ева се намесила без срам - и на инат Марийка - я зовяли... И тъй до днес макар и не в Едем в шегите си намерили разплата - „...от кал да е, ала да е Иван..” Таз мисия, дали ви е позната?

#1 в Четвъртък, 06 януари 2011 22:58

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Седем разказа за вярата
06 април 2019 | 08:22
Проект World of emotions
09 април 2019 | 14:41
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени