Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Зрелостниците от СОУ „Васил Левски“ получиха дипломите си

25 юни 2013, Вторник | 20:39 | образование

ипуск 2013 от СОУ „Васил Левски“ получи дипломите си за средно образование

Випуск 2013 на СОУ Васил Левски

На тържествена церемония в залата на НЧ „Отец Паисий 1893“  на 24-ти юни зрелостниците от СОУ „Васил Левски“ получиха своите дипломи за завършено средно образование.  На празнично украсената сцена, в присъствието на Пламен Ангелов и Радка Тоталакова - класни ръководители на XII-ти „А“ иXII-ти „Б“, директорът на училището Емил Моллов връчи дипломите на 54-мата випусника. С вълнение и гордост той сподели, че училището заслужено се гордее с  успехите и постиженията на своите ученици. Общият успех на завършилите тази година е 5.34, като паралелката с хуманитарен профил е с успех 5.45, а паралелката с технологичен профил-предприемачество и бизнес - 5.23. Тази година най-висок успех на матурата по БЕЛ в Област Пазарджик е СОУ „Васил Левски“ с успех 5.34. Първенец на випуск 2013 , с диплома Отличен 6.00 е Захра Харира, последвана от Ясмина Хърльова и Ани Борисова  с дипломи Отличен 5.99. Диплома получи и Рада Попова - ученик на самостоятелна форма на обучение.

Захра Харира - отличничка на випуска

От името на зрелостниците послание към учителите отправи Захра Харира, а топли думи и пожелания от името на развълнуваните родители отправи Лили Ангелова. Мил поздрав към зрелостниците поднесоха а ученици от X-ти и  XI-ти клас-хуманитарен профил с интезивно изучаване на английски език чрез представянето на  постановката „Междучасие“  на английски език.

В края на церемонията зрелостниците запечатиха щастливото изживяване с много снимки , скандирания и обещания пак да се срещнат отново.

 

Коментари

:y :y :y :y :y :y :y

#2 в Вторник, 25 юни 2013 22:27

:y :y :y

#1 в Вторник, 25 юни 2013 21:52

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени