Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Подписан договор за строителен надзор

02 август 2010, Понеделник | 16:24 | прессъобщение

Подписаха договора за надзор над парковете

Васил Ставрев и Иван ЛебановДнес бе подписан договорът за строителен надзор на строителни-монтажните дейности по проекта за обновяване на парковете, съобщи PR-ът на Община Велинград Росица Пашова. Кметът на Велинград Иван Лебанов и управителят на фирма „Агроводинвест“ ЕАД – клон Пловдив инж. Васил Ставрев подписаха договора за извършването на надзорни дейности по изпълнение на проекта „Осигуряване на устойчива и екологична среда и повишаване привлекателността на община Велинград.

В началото на месец юли кметът г-н Лебанов подписа със сдружение "Еко-Велинград", гр. София договора за изпълнението на строително-монтажните дейности във връзка с изпълнението на проекта.

Коментари

PEPA,TI SI MNOGO TWPA.KOI TI KAZVA ZA BLOKOVETE,4E 6TE SE OZELENIAVAT?IMAME 3 BLOKA VSI4KO NA VSI4KO.OZELENIAVANETO E ZA PARKOVETE!VISOKOTO STROITELSTVO SE SPRIA OT LEBANOV,A SW6TO TAKA I PLWTNOSTTA MEJDU SGRADITE.VIDIALA SI TI GWSTO NASELENI MESTA-VIJ BANSKO I SLWN4EV BRIAG I TOGAVA SE IZKAZVAI NEPODGOTVENA!!!1

#2 IZOLDA в Вторник, 10 август 2010 13:10

какво ще озеленяваме блоковете много гъсто населни

#1 pepa в Понеделник, 09 август 2010 17:50

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени