Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Подписан е договор за ремонт на "Съединение"

15 май 2015, Петък | 11:37 | прессъобщение

Кметът Иван Лебанов подписа договора за ремонта и реконструкцията на централния булевард „Съединение“

Знаковият проект за община Велинград през 2015г. е ремонтът и реконструкцията на централния булевард „Съединение”. Проектът се финансира от Европейския фонд за регионално развитие и от държавния бюджет.

Новото е, че от фонда ще има представители и наблюдатели на целия процес по изпълнение на обществената поръчка. ИСА 2000” ЕООД спечели убедително конкурса за изпълнител на знаковия проект за Oбщина Велинград през 2015 г. Софийското дружество се класира на първо място и по двете обособени позиции  за  ремонта булевард „Съединение”. Първата обособена позиция е на стойност 3 152 299 лева, които са  предвидени за ремонт на булевард „Съединение“, площада в Чепино и улиците „Братя Маврикови“ и “Димитър Благоев”. Втората позиция е за благоустрояване на парковете, места за отдих и зелени площи около булеварда, за които са предвидени  541 759.

Във връзка със спечеления проект кметът Иван Лебанов подписа дългоочаквания договор между Община Велинград и фирмата изпълнител „ИСА 2000“.Граданoчалникът отбеляза, че реализацията на този проект е особено важна за всички. Той уточни, че голяма част от растителните видове ще бъдат подменени, също така част водопроводната система ще се подмени. В заключение Лебанов очаква гражданите и гостите на Велинград да проявят търпение и толерантност, докато тече ремонтът и реконструкцията на булеварда.

 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени