Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Кметът Лебанов сключи договор за строителство

11 май 2013, Събота | 10:00 | общество

Сключен договор с фирма Марица строй ДЗЗД

Сключване на договор със строителна фирма

На 10-ти май в малката зала на Община Велинград бе сключен  договор с ДЗЗД „Марица Строй“, Пазарджик. Това е фирмата, спечелила обществената поръчка за строителството  на две специализирани сгради от функционален тип „Защитено жилище” и „Център за настаняване от семеен тип” по проект„Подобряване на социалната инфраструктура за деца и младежи в Община Велинград”на обща стойност 1 088 123,73 лв.Ще бъдат изградени две сгради на мястото на бившия конски пазар, които ще бъдат напълно обзаведени и оборудвани. В тях ще бъдат настанени деца и младежи до 18г. с увреждания- лица, които много дълго време са живяли в различни институции, извън  Община Велинград,  но родителите и семействата им са във Велинград. Теренът е съобразен с това наблизо да има социални услуги- детска градина, училище, минерална вода, здравни услуги и др.

Договорът бе подписан от инж. Стоимен Ганчев- управител на строителната фирма  и Иван Лебанов- кмет на Община Велинград, в присъствието на екипа от Общинска администрация Велинград, работил по проекта, с ръководител Стоянка Кърпачева и инвеститорски контрол г-н Николов и медии.

Пресконференция

Фирмите по проекта, са: ИКА Инженеринг ЕООД, управител инж. Дринцалов- изготвяне на инвестиционния проект; ВИКРА лифт ЕООД- София- изготвяне на проектната документация за кандидатстване по проекта; Лиан консулт сървис ООД, управител г-н Петров- подготвила тръжните документи; Б.И.С. Инженеринг ЕООД- фирмата е изготвила комплексния доклад с оценка за съответствие на инвестиционните проекти със съществуващите изисквания към строежите; Марица строй ДЗЗД, управител инж. Стоимен Ганчев- фирмата, която ще извърши строителството; Агроводинвест ЕАД, управител инж. Ставрев, която ще бъде строителен надзор.

Коментари

:o :o представяте ли си какво ще стане там .дом предразполагащ за проституция тъкмо до махалата.Само сутеньорите ще си седят и ще си ги избират.А тези деца имат нужда от закрила а не да се пускат в устата на вълците.не желая мойте деца дори да живеят във Велинград

#5 Леля Живка в Сряда, 05 юни 2013 22:54

tiq pensioneri dokato 6te sam v obshtina be

#4 в Събота, 18 май 2013 14:06

Nqkoi znae li koga shte badat izborite za kmet???

#3 в Четвъртък, 16 май 2013 16:00

Това не е единствения случай, в който се отпускат милиони за циганите. Чепинското училище се ремонтира, направиха се спортни площадки и сега е пълно с чавета от Анезица. Българчетата кучета ги яли, тук лека-полека ще става циганландия така или иначе.

#2 в Понеделник, 13 май 2013 22:36

и понеже се предполага че ще са от ромски произход,предимно,затова също е съобразено да е близо и до ромската махала.както винаги за ромите се прави всичко.погледнете на какво са заприличали пътищата в града а да не говорим за друго.кой знае лебана колко ще лапне от тая работа.защото със сигурност знам че минават само проекти от които той закача парче.още малко и ще му свърши мандата.тогава ще го вида и пияния му син където спи на стола в кръчмата кво ще раят :D

#1 някой от недоволните в Неделя, 12 май 2013 14:31

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени