Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Коледно тържество в Дом "Ела"

21 декември 2010, Вторник | 17:06 | прессъобщение

Кметът Лебанов посети коледното тържество на Дома за стари хора „Ела“

Посещение на кмета Лебанов на коледното тържество на Дом ЕлаНа 21.12.2010 год. от 10.00 часа в Дома за стари хора „Ела“ се проведе традиционното Коледно тържество. Кметът Иван Лебанов приветства възрастните хора като подчерта, че те все още са нужни на обществото заради ценния опит, който могат да предадат на по-младите. За празничното им настроение се погрижиха децата от вокална група „Караоке“, които заедно с кмета Лебанов и заместник кмета Георги Янчев се включиха в празничното хоро. Събитието уважиха още заместник кмета Исмет Бабучи, както и служители от отдел „Образование, култура и вероизповедания“.

В знак на благодарност към кмета за извършените ремонтни дейности на дома, ръководството и потребителите му изненадаха кмета Иван Лебанов с коледен подарък  - фигура на кон, изваяна от дърво.

Коментари

ami da za smetka na tova drugite peqt pyk samo za pari za tqh nqma blagotvoritelnost

#4 в Четвъртък, 06 януари 2011 21:53

Злобарче,какво сочиш палец надолу?Децата са съпричастни и пеят благотворително!Докато,някои си чешат гъза и не си мърдат пръстта за нищо,караоке се трудят и правят щастливи десетки хиляди хора!Другия път преди да насочиш палец надолу,помисли какво би направил ти за тези хора!

#3 Моника Гугудкова в Събота, 01 януари 2011 16:03

:n

#2 в Неделя, 26 декември 2010 18:37

:n

#1 в Четвъртък, 23 декември 2010 22:43

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени