Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Достойно представяне на ВГ "Караоке"

16 февруари 2014, Неделя | 22:20 | култура

ВГ "Караоке" се представиха достойно в музикален конкурс

Сонай

В началото на месеца в София се проведе  Национален конкурс "Път към славата" в Дома на културата "Средец"  под патронажа на г-жа Янка Такева – председател на Синдиката на българските учители и със съдействието на Министерство на образованието, младежта и науката. Директор на конкурса: г-жа Снежана Полихронова – Кърнолски.

Децата от вокална група ”Караоке” участваха с индивидуални изпълнения в първа възрастова група –Теодора Райнова,Мария Лекова и Лилия Радойчева, във втора възрастова група- Георги Филипов и Кристин Костова ,като двамата имаха и дуетно изпълнение.

          В трета възрастова група участва Сонай Юсеин ,като негов бе и бронзовият медал ,както и покана за участие във фестивал „Магия Италиана” в Рим с 50 процента отстъпка в цената.Журито бе изключително прецизно -специалисти от Българско национално радио  и председател музикалния редактор  Мая Райкова. Участвалите и добре представилите се деца ще бъдат канени за различни концертни изяви с Биг бенда на БНР. Музикалният ръководител Юлиана Ковачева бе наградена с диплом за висок професионализъм в областта на вокалното изкуство.

Отново достойно представяне на децата от вокална група”Караоке” към ОНЧ ”Отец Паисий-1893”!!!

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени