Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Дръвче в саксия

24 декември 2009, Четвъртък | 00:46

Първите, които си купиха дръвчета

Ризова с фиданка  На 21 декември 2009 г. (понеделник) първият човек спрял се до щанда на ПГГС ”Христо Ботев” бе г-жа Ризова. Разбирайки от учениците за целта, с която се предлагат фиданките тя веднага си закупи и помоли учениците напролет това дръвче да бъде залесено в двора на училището в памет на нейния баща - Пенчо Ризов - лесовъд и един от първите учители в горската гимназия.

  22 декември, вторият ден, в който учениците от ПГГС”Христо Ботев” на своя коледен щанд предлагат фиданки от смърч и се опитват да обяснят на минаващите граждани идеята на предприетата от тях акция ”Коледна елха в саксия”.

Мустафа Джамбаз с ученици от ПГГС  Учениците, които на 22 декември, заедно с г-жа Драганова бяха от 11 ч. до 14 ч.: Емил Карабельов, Борис Ямаков, Красимир Бабачев и Мустафа Джелев останаха много доволни от това, че г-н Мустафа Джамбаз – председателя на общинския съвет не само си купи фиданка, но и стисна ръката на всеки от тях, като им каза, че инициативата, която са предприели е много стойностна и важна за всички ни!

Надежда Ганчева
Помощник директор ПГГС "Христо Ботев"

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени