Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Дъга над Клептуза

08 юни 2010, Вторник | 09:53 | култура

Първи международен музикален фестивал

Тази година във Велинград ще се проведе уникален музикален фестивал. За първа година няколко институции и организации организират международен фестивал за млади изпълнители на популярна музика "Дъга над Клептуза" - Велинград. Организаторите са Община Велинград, Общински детски комплекс, Детско-юношеска вокално-инструментална школа "Звънче", Сдружение на хотелиерите и ресторантьорите, Ротъри клуб и Център за малък и среден бизнес. Подробности и програмата може да откриете тук:

 Дъга над Клептуза - информация

 Дъга над Клептуза - ЗАЯВКА за участие

Награждаване на участници от конкурса и видео на изпълнения може да видите тук: Финал на културните празници.

Коментари

Az tazi godina 6te hodq i dano da mi haresa :) :) :) :_ :_ :_ :y :y :y :y

#17 Anonimko в Четвъртък, 26 май 2011 11:37

:y :y :y :y :y :y :y :y :y :y :y :y :y :O :O :o :o :o :O :O :o :O :o :y :y :y :y :y :y :y :y :y :y :y :y :y :y :y :y :o :O :O :o :O :o :O :O :O :o :O :o :y :y :y :y :y :y :y :y :y :y :y :y :y :y :y :n :n :y :y

#16 в Вторник, 18 януари 2011 22:11

Конкурсът беше много добре организиран!Благодарим от името на участниците!Желаем Ви успех и късмет!!

#15 Конкурсът беше много добре организиран!Благодарим от името на участниците!Желаем Ви успех и късмет!! в Понеделник, 12 юли 2010 17:19

Коинкурсът е готов разбрах че има 100иняколко очастника така че тези които искаха да се провали да се пукнат от ят!КОНКУРСА Е СУПЕР ТОВА Е ПРЕКРСЕН ФЕСТИВАЛ ДЪГА НАД КЛЕПТУЗА КАКВО СТРАХОТНО ИМЕ ТАКА ,ЧЕ И ДА СЕ НАДЯВАТЕ ДА СЕ ПРОВАЛИ НЕ СТАНА НА ВАШЕТО!

#14 в Сряда, 07 юли 2010 09:50

Коинкурсът е готов разбрах че има 100иняколко очастника така че тези които искаха да се провали да се пукнат от ят!КОНКУРСА Е СУПЕР ТОВА Е ПРЕКРСЕН ФЕСТИВАЛ ДЪГА НАД КЛЕПТУЗА КАКВО СТРАХОТНО ИМЕ ТАКА ,ЧЕ И ДА СЕ НАДЯВАТЕ ДА СЕ ПРОВАЛИ НЕ СТАНА НА ВАШЕТО!

#13 в Сряда, 07 юли 2010 09:48

Нека си го кажем направо общински детски комплекс е апетино място за хотел.Не е въпроса дали ще спасим Директорката ,но нека спасима комплекса защото от толкова години започна да прилича на нещо .Нека се постараем да има нещо хубаво за нашите деца и да не позволяваме да го преветизират както всичик останало. Събодете те се вече хора.Помислете какво правят толкова години с вас,нищо вече не остана.Аз не помня друг до сега да е направил толкова много неща за децата и комплекса.

#12 viki в Петък, 02 юли 2010 15:50

Не мога да си обясня как може да има хора, които така да злобеят по адрес на някого?!? Милички завистливи злобарчета, тази жена направи страшно много, както за децата, така и за комплекса, който сега след толкова години заприлича на ЕВРОПЕЙСКО учебно заведение за деца в началните класове! А що се отнася до вокалната група, която г-жа Ковачева ръководи при това забележете- без да печели и една стотинка за тази си допълнителна дейност, мисля че фактите говорят сами за себе си! Цяла България вече знае коя е ВГ "КАРАОКЕ"!!!

#11 СПАС в Петък, 02 юли 2010 12:52

треба да се спаси директорката ..., те тава е ? после да се пише актив , и после да се почерпим ?

#10 в Сряда, 30 юни 2010 15:11

абе дано се спаси директорката на дома , тя за това си го прави , пък после говори, че е за децата! треба да работи некаде :):):) , хаиде стига щуротии , знае се в тоя град кой работи и кои имитира.

#9 в Вторник, 29 юни 2010 15:46

айде дано за всички да има награди... ,е дори ида няма вайно е участието УУУСССПППЕЕЕХХХ НА ВСИчКИ !!!!!!!!

#8 в Неделя, 20 юни 2010 22:10

Първо да изчистят Клептуза, тогава да провеждат каквото и да е

#7 didid в Понеделник, 14 юни 2010 16:50

впрочем пак не разбран каде ще се проведе

#6 ------ в Четвъртък, 10 юни 2010 16:37

Искам да пожелая на всички участващи от градове и села много успех и да се представят отлично!Правописните грешки се случват по невнимателност и бързане.Не обръщайте внимание!

#5 Мария Пашова в Сряда, 09 юни 2010 16:14

Идеята въобще за нещо интернационално е винаги много добра. В случая най-вече за местната култура, покрай това и за местния бизнес, който за жалост не влага никаква част от печалбата в развитието на самия град, а само на собствения си бизнес. За правописните грешки не искам да оправдавам никого, но такива неща се случват и всъщност тези грешки не са правописни, а от бързо писане - типографска грешка се казва.

#4 Spas в Сряда, 09 юни 2010 15:03

Идеята за този фестижал е много хубава и дано той се превърне в традиционен. Лошо впечатление прави обаче фактът, че в официалния афиш има груби правописни грешки. Например: сАТуетки вм. статуетки и поощТрителни вм. поощрителни. Не разваляйте добрите идеи с неграмотност. Успех на фестивала и на велинградските изпълнители!

#3 petronii в Сряда, 09 юни 2010 14:44

Щом имаш желание, успехът трябва да дойде! УСПЕХ !

#2 sel в Вторник, 08 юни 2010 21:59

дано да ми хареса...пожелайте ми късмет,аз ще участвам... :) ;)

#1 sveti9505 в Вторник, 08 юни 2010 21:05

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени