Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

ДЮВИШ „Звънче” на концерт в Белица

12 декември 2015, Събота | 16:36 | култура

ДЮВИШ „Звънче” на концерт в Белица

На 04.12.2015г. децата от ДЮВИШ „Звънче”   взеха участие в концерт под надслов „Знание, мъдрост, родолюбие”, посветен на 130г. читалищна дейност в гр. Белица. В юбилейната програма сред изпълненията на фолклорни ансамбли, солисти на вокална група „Ключ сол” – Белица и участието на танцови формации „Дребосъците” и  „Ритъм Дежаву” – гр. Белица,както и  камерна формация „Пищолски” – победители в конкурса „Пеещи семейства”  в Шоуто на Слави , се откроиха изпълненията на нашите „Звънчета” -  Калина Десподска, Михаела Нанова, Венелин Каленов, Николета Сачкова и Иванка Алексиева. Те получиха топло посрещане и много аплодисменти от публиката на гр. Белица. Г-жа Мая Пъдарева – секретар на читалище „Георги  Тодоров ” 1885г.  получи подарък плакет с инициалите на ДЮВИШ „Звънче ” , връчен й от сем. Казалиеви – ръководители на школата. Те  пожелаха знанието, мъдростта  и родолюбието  да продължат да се съхраняват и предават чрез читалищната дейност в гр. Белица. Концертът завърши с красиви пироефекти, които озариха сцената.

Браво, деца! Бъдете здрави, посрещнете предстоящите празници с усмивка !!!

                                        Сем. Казалиеви и родители

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени