Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Eсен по ноти

03 декември 2016, Събота | 07:31 | култура

ДЮВИШ "Звънче" с участие във фестивала "Есен по ноти"

На 26.11.2016г. в гр. Сливен се проведе    I-ви Национален фестивал на формациите за поп и рок изпълнители към военните клубовеЕсен по ноти“.  Този фестивал се отличава от останалите фестивали в България.

На всяка група се дават  30 мин., в които формациите трябва да представят своите песни пред жури. Децата изпълняват песните си , независимо дали индивидуално или в група. Песните бяха изцяло по собствен избор, докато при другите фестивали първата песен е задължително българска. Имаше участници от Карлово, Пловдив, Пазарджик ,Сливен и други. Групите бяха оценявани от компетентно жури, с председател    композитора Хайгашот Агасян.

В този фестивал участие взеха и възпитаниците на  ДЮВИШ „Звънче“- Михаела Нанова , Цветина Вачева и Иванка Алексиева. Те се представиха общо с 8 песни, три от които бяха от юбилейния им диск. Справиха се чудесно и за доброто си представяне получиха грамоти и подаръци.

Ние, сем. Казалиеви получихме статуетка и грамота за участие. След приключването на фестивала за участниците беше организирана вечер на приятелството с дискотека.

 

Нека достойно да посрещнем коледните и новогодишните празници!

Пожелаваме на децата много здраве и нека Бог ги закриля  !!!

 

                                                                                                           Сем. Казалиеви

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени