Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

„Ноти по пясъка“

11 септември 2016, Неделя | 13:12 | прессъобщение

Участие на ДЮВИШ "Звънче" в Международен фестивал за поп и рок музика „Ноти по пясъка“.

От 01.09. до 03.09.2016г. в гр. Приморско се проведе Първи международен фестивал за поп и рок  музика Ноти по пясъка“. Ние се възползвахме от това наименование и  решихме да се потопим в значението на името на конкурса. Всички участници бяха разделени в пет възрастови групи, както при останалите конкурси, които посещаваме. Тъй като фестивалът е международен, имаше участници от Испания, Малта, Гърция и др. Ние, възпитаниците на сем. Казалиеви, бяхме разпределени в четири от групите.

В I-ва възрастова група взе участие една от най-малките  възпитанички, а именно Анжелина Денчева. Тя се представи с песните „Защо“ и „Джамайка“ и с чудесните си изпълнения спечели   II-ро място .

Във II-ра възрастова група се яви нашата прекрасна Калина Десподска с юбилейната си песен „Пътуване“ и песен от испанския филм  „Виолета“. Тя също се представи прекрасно и затова получи II-ро място. През цялото време имаше много музикални изяви на участниците от Испания , които представиха своя нов мюзикъл.

В III-та възрастова група участие взеха нашите прекрасни Николета Сачкова и Венелин Каленов. Те се представиха и като дует и спечелиха престижното II-ро място с юбилейната им песен „На сцената“ и песен от филма „Брилянтин“. А своите индивидуални участия бяха :за Венелин юбилейната песен „Баща ми, рокендролът и аз“ и „Make it rain“, с които спечели III-то място, а Николета с юбилейната песен „Само с любов“ и „Love runs out“, получи  II-ро място.

А, аз Иванка Алексиева се явих в IV-та възрастова група също с юбилейната си песен “Вярвам“ и една от прекрасните песни на Лили Иванова - „Закъснение“  . Аз спечелих също III-то място.

Всички ние, които участвахме на този фестивал,  се върнахме със сърца, изпълнени с много положителна енергия и приятни емоции, които ще запомним за цял живот.

По време на фестивала се проведоха майсторски класове на членове от журито , с които участници  ние се запознахме и създадохме нови приятелства . Времето беше чудесно , сцената беше изпълнена непрекъснато с песни и танци. Взехме участие и в импровизирания концерт , който се проведе на центъра в гр. Китен. Представихме се прекрасно и получихме много аплодисменти.

Благодарим на нашите прекрасни ръководители сем. Казалиеви за това , че ни подкрепят и ни обучават, за да можем да се явяваме на фестивали и конкурси, да се състезаваме с музикални училища и паралелки и по отличия да се нареждаме наравно с тях.

Аз, от мое име и от името на нашите  ръководители, на всички деца от ДЮВИШ „Звънче“ , пожелавам успешна нова учебна година и още много бъдещи успехи !!!

 

Нека Бог ни пази , за да сбъднем мечтите си !!!

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени