Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Есента пристига

22 септември 2009, Вторник | 20:43

Астрономическата есен настъпва

Есенни листа   Слънчева и топла ще пристигне астрономическата есен тази година. От Националния институт по метеорология и хидрология към БАН съобщават, че есента ще настъпи в 0:18 на 23 септември 2009 год. Очакват ни все още топли и хубави дни, много есенни багри. Лятното оживление отминава, денят намалява, сутрините са по-хладни, но есента е красива в своята златиста окраска. Според думите на френския писател и философ Албер Камю - "Есента е втора пролет, когато всяко листо е цвете". Нека приемем есента мъдро и ведро!

Коментари

Есента е красив сезон, наслаждаваите му се !

#3 Rdlk в Четвъртък, 24 септември 2009 13:15

Красив сезон е есента! Но ми е малко тъжно, когато започне да вали и стане мрачно! Напомня ми за старостта...

#2 Yuliana Stoilova в Сряда, 23 септември 2009 15:56

Ето я вече тук! Щастлив първи есенен ден на всички!

#1 Стефка в Сряда, 23 септември 2009 07:25

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени