Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Фен-среща и участие във Фестивал на "Парадайс" и "Караоке"

26 април 2016, Вторник | 09:33 | култура

Фен-среща и участие във Фестивал на "Парадайс" и "Караоке"

На 06.04.2016 се проведе фен-среща на деца от две училища в гр. Пазарджик с Трио „Парадайс”- финалисти  на формата ,приключил през месец януари. Малчуганите, почитатели на 4 сезон на най-голямото музикално шоу в света – Х Фактор, са следили с интерес развитието на триото във формата и пожелаха да ги видят от близо. С голяма любов, малките детски ръчички бяха изработили картички с послания за Сонай, Ваня, Наташа и тяхната ръководителка – Юлиана Ковачева. От малка и непринудена, срещата се превърна в двучасов концерт, който децата от училищата показаха какво могат в областта на гимнастиката, пеенето, артистично поведение, а трио „Парадайс” им изпяха любимите си песни. Срещата бе един изключително приятен начин за беседа, за възпитание и отмора. Триото подариха визитките си на всяко едно дете с подходящо послание.

На 08 и 09 април 2016 година във Военен клуб гр.Пловдив се проведе поредния Национален конкурс за млади изпълнители на забавна песен ,организиран от Общински детски комплекс –гр.Пловдив, Министерство на образованието и науката, Национален дворец на децата и Сдружение „Лъчи”/откриващо млади таланти в различни области на изкуствата. Председателят на журито Жан Шейтанов- преподавател в ДАМТИ гр. Пловдив, музикални педагози, диригенти от Българско Национално радио в рамките на 2 дни оценяваха 250 изпълнители от цяла България ,разделени в четири възрастови групи.

По традиция и тази година Вокална група „Караоке” участваха в надпредварата. Грамоти за отличното си представяне получиха Лилия Радойчева,Теодора Райнова,Мария Лекова ,Ани Ушева,Иванка Средкова и Кристина Попова. В първа възрастова група до 8 години награда на Националният дворец на децата получи Борис Ушев за изпълнението на песента „Арлекино”. Трио  „Paradise”-Наташа Златева,Сонай Юсеин и Иванка Средкова  се появиха отново на състезателното поле и докато раздаваха автографи на малките си почитатели ,спечелиха второ място в категория вокални формации.

В четвърта възрастова група Сонай Юсеин спечели трето място и стипендия от Министерство на образованието и науката. Първото и второ място бяха спечелени от деца ,участвали в Големите надежди на България. Изключително високо ниво на конкурса ,почти професионални изпълнения и отново големи успехи за децата от Караоке. Конкурсната програма завърши  с импровизирано изпълнение на сцена на най- добрите от четвърта възрастова група,което показа че в голямото състезание няма само конкуренция ,но и приятелство.

Коментари

Успех на децата !! Заслужават много !!

#1 Стоян в Вторник, 26 април 2016 11:16

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени