Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Кристина Попова с бронзов медал от фестивал

11 юни 2012, Понеделник | 23:49 | общество

Кристина Попова с бронзов медал от фестивал „Медени Звънчета”

Кристина ПоповаНа 02.06.2012 година в зала „Маестро Георги Атанасов” - гр. Пазарджик се проведе  Петият пореден фестивал „Медени Звънчета”, организиран от Община Пазарджик и читалище „Христо Ботев”. Фестивалът се провежда през 2 години и всяка година регламентът е различен. Тази година акцентът бе  на фолклорните изпълнения  във вокала и народните инструменти, както и присъстваше категория класически инструменти. Председател на журито  Атанас Чолаков - Главен художествен ръководител на Ансамбъл Пазарджик. Членове: доц. Ростислав Йовчев- преподавател по пиано в Музикалната академия - гр. София, Иванка Паунова - диригент на хора при Ансамбъл "Пазарджик" и Здравка Андреева - преподавател по акордеон в музикалната гимназия - гр. Пловдив.

На четвъртото издание на фестивала децата от вокална група „Караоке” към Читалище „Отец Паисий-1893” спечелиха 9 медала в категория естрадно пеене. Тази година  представител бе новата звездичка Кристина Попова, която се яви с две народни песни. Криси пее само от една година и вече завоюва първия си бронзов медал. Прецизното жури  с  удоволствие връчи награда - диплом и медал на Криси. Пожелаваме и още много творчески успехи в дебрите на вокалното изкуство.

 

Юлиана Ковачева

Коментари

Браво Криси, ти наистина си дете мечта и имаш глас нас на славей, гордостта на мама и тати. Браво!

#7 в Сряда, 15 юни 2016 04:53

Браво Криси пожелавам ти още много изяви е следващият път да вземеш златен медал.

#6 neli kadreva в Четвъртък, 14 юни 2012 21:54

браво КРИСИ

#5 в Сряда, 13 юни 2012 00:30

Поздравления за Криси!!! Продължавай все така и нека следващият медал да е златен! Поздравления и за госпожа Ковачева, която дава всичко от себе си за децата!

#4 една жена в Вторник, 12 юни 2012 20:03

Bravo na Krisi!!!

#3 Maria Yotova в Вторник, 12 юни 2012 13:06

:) :y :y bravo na deteto

#2 tania blagova в Вторник, 12 юни 2012 07:45

:D :D :D :D :D :D

#1 в Вторник, 12 юни 2012 06:40

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени