Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

„Надмощие над духа“

26 август 2013, Понеделник | 13:38 | общество

Във Велинград ще се проведе Седми Международен фестивал „Надмощие над духа“

Велинград

От 19-ти до 24-ти септември във Велинград ще се проведе Седми международен фестивал „Надмощие над духа“.Домакин на благотворителния форум на талантливи  хора с увреждания е Община Велинград в лицето на кмета Иван Лебанов. Единствената област, която остава незасегната от грубостта на материалния свят е културата, но бариерите,предизвикани от различието, стоят все още дълбоко в съзнанието на хората. С фестивала фондация „Старт“ си поставя задачата  чрез изразните средства на музиката и изкуството хората с увреждания да получат шанс за състезание на конкурсен принцип и признание. Целта на изданието е хората с увреждания да усетят, че са значими  обичани, а младите хора с увреждания да бъдат активни творчески личности, без да се притесняват от съдбата си.

Фондация „Старт“ се обръща към всички желаещи да подпомогнат каузата. Банковата сметка е BG37STSA93000018762231, в банка ДСК. Медийни партньори на форума са БНТ, БНР, Национално издателство за образование и наука „Аз Буки“.

Коментари

:y Xybava initsiativa!

#1 LILI в Вторник, 27 август 2013 21:14

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени