Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Фестивал на необвързаните

26 май 2014, Понеделник | 19:16 | общество

Във Велинград предстои Фестивал на необвързаните

По-малко от месец остава до второто издание на ежегодния Международен Фестивал на необвързаните - Велинград 2014. Кампанията по записването на желаещи да се включат вече тече активно.

От 20-ти до 22-ри юни /петък, събота и неделя/Спа столицата на Балканите ще посрещне необвързани участници от различни краища на страната и Европа.Организаторите от „Гранд фест” уверяват, че забавленията, планирани на фестивалната територия, ще са низ от неповторими приключения. Предстоят три незабравими денонощия на активни запознанства и контакти, интригуващи тематични срещи, школа по танци, боулинг състезания, концерти с участието на именити български звезди.

Най-важното е, че всеки един от участниците ще е ... НЕАНГАЖИРАН, НЕОБВЪРЗАН и СВОБОДЕН за нови запознанства. Гарантирани са прекрасно настроение и искрено забавление за всички, доверили се на идеята да се впуснат в тридневния маратон за търсещи промяна на еднообразния личен живот.

Настаняването е чрез пакети от 3 нощувки „ол инклузив”в Гранд Хотел Велинград и Парк Хотел Олимп, на чиито територии изцяло ще са концентрирани провежданите мероприятия. И на това издание участниците ще могат да избират между спа процедури, лекциите на сексоложката Кобилкина, турнири по белот и коктейли около басейна. Предвидени са още караоке вечери и други дневни, вечерни и нощни развлечения.

Още спристигането си участниците трябва да се регистрират в заявения хотел и да получат персонален отличителен знак, удостоверяващ включването им във фестивала. При никакви условия няма да се допускат нерегистрирани хора,  а също и деца на фестивалните прояви.

Идеята за създаване на фестивала е на продуцента на ансамбъл „Българе” Христо Димитров, който е основният организатор на необичайното събитие. „Стараем се водещо да е забавлението, съпроводено от нови запознанства и приятелства. Желанието ни е да помогнем живота на необвързаните да стане по-пъстър и вълнуващ. Не сме сватовници, но ако се случи точно на фестивала двама души да се открият за съвместно бъдеще, за нас е радост. Година след първото издание имаме три щастливи двойки, двете от които очакват бебета!” – споделя неуморният организатор.    

Повече информация на singlefestvelingrad.com/festival.html.

Коментари

:L

#2 в Четвъртък, 26 юни 2014 12:05

Завоалирана форма на сводничество...

#1 megalamer в Събота, 21 юни 2014 18:15

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени