Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Фестивал на необвързаните 2015

17 юни 2015, Сряда | 20:37 | общество

Фестивал на необвързаните- велинград, 2015

На 19, 20 и 21 юни във Велинград ще се проведе Международният Фестивал на необвързаните. Красивото курортно градче за втори път ще събере търсещите нови запознанства и приятелства, предлагайки им разнообразни забавления и развлечения. Дори и да не срещнете мечтания човек, със сигурност ще си тръгнете с много цветни спомени и скъпи на сърцето приятелства, които да продължат във времето. В това ни уверяват много от участниците в миналогодишното издание, които отсега се готвят да прекарат във Велинград три незабравими денонощия. 

Организаторите от „Гранд фест” гарантират прекрасно настроение и незабравими забавления за всички, доверили се на идеята да се впуснат в тридневния маратон от развлечения, контакти и интересни срещи. Защото във Велинград ги очаква не просто СПА уикенд, очаква ги истински ФЕСТИВАЛ!

Настаняването е чрез пакети от 3 нощувки „Ол инклузив” в Гранд Хотел Велинград и Парк Хотел Олимп, на чиято територия ще е концентрирана богатата програма от мероприятия, включваща дневни, вечерни и нощни развлечения. Заинтригуваните дами и господа могат да открият повече подробности в сайта на фестивала www.singlefestvelingrad.com.

Идеята за създаването на фестивала е на продуцента на ансамбъл „Българе” Христо Димитров, който е основният организатор на нетрадиционното събитие.

„Първоначалната ми идея бе фестивалът да помогне на необвързаните да направят живота си по-пъстър с нови запознанства и приятелства, да се забавляват, без да се притесняват, в компанията на хора със сродни проблеми, интереси и нагласи. Неочаквано и за мен самият фокусът се измести – след първото издание фестивалът придоби и социална функция, допринасяйки за решаването на демографския проблем у нас." 

Коментари

:O :L

#1 в Четвъртък, 18 юни 2015 08:08

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени