Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Международен фестивал във Велинград

10 май 2011, Вторник | 22:01 | празник

Международен фестивал "Нестия"

Международен фолклорен фестивалТази година Велинград стана домакин на Международния фестивал "Нестия". Той бе открит в квартал Чепино на 6-ти май, датата, която чепинчани са избрали за свой празник. На чепинска и лъдженска сцена от 6-ти до 8-ми май присъстващите на фестивала можеха да се насладят на изпълненията и танците на "Здравче Венче", фолклорен ансамбъл "Чепино", фолклорни състави от Ракитово, Сърница, Септември, Карабунар, Церово, деца от Литва и др.

 

Get Adobe Flash player

Коментари

За този фестивал никой не знаеше, толкова ли не можа да се разлепят плакати или на информационното табло пред читалището да се оповести??? Международен фестивал без публика, минах случайно и какво да видя: участниците повече от публиката и знаете ли защо така беше? Защото никой незнаеше, никой не си беше направил труда да го оповести, а едва сега след свършването му се казваа, че е имало....

#2 непозната в Сряда, 11 май 2011 08:29

Благодарности към градвелин, че успяхме да видим малко от фестивала,за който за съжаление много хора не зваеха

#1 стефка в Сряда, 11 май 2011 07:23

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени