Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

ФК „Чепинец” ще вземе участие във „В” югозападна група

03 август 2015, Понеделник | 13:26 | прессъобщение

ФК „Чепинец” ще вземе участие във „В” югозападна група

Уважаеми съграждани,

като кмет на община Велинград и председател на управителния съвет на ФК „Чепинец” заявявам, че мъжкият отбор на ФК „Чепинец” ще вземе участие във „В” югозападна група. Отборът ще се води от същия треньорски състав: Атанас Стоилов – старши треньор и помощник треньор Юлиан Димитров. За съжаление, поради факта, че повечето състезатели са от град София, тренировъчният процес ще се извършва основно там.

Съставът ще бъде същият от миналогодишния сезон, като са привлечени няколко нови състезатели и шест футболиста от селекцията на юношеския клуб на ФК ”Чепинец”. Ръководството на ФК „Чепинец” ще наблегне за развитието на детския и юношеския отбор на клубаза да може в следващите две- три години основният състав да бъде от велинградчани.

Иван Лебанов

Кмет на община Велинград

 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени