Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Фолклор, звънчета и рок театър в 5-ти ден на културните празници

14 юли 2018, Събота | 09:59 | прессъобщение

Автентичен фолклор, гласовити звънчета и рок театър в петия ден на Велинградски празници

С представянето на автентичен фолклор започна петият следобеден концерт от Велинградски празници на културата. Ансамбъл Драгиново към НЧ „М. Драгинов” с ръководител Грета Кадьова и гостите от Силиври изнесоха съвместена програма. Повече от час гласовитите деца на ДЮВИШ „Звънче” с ръководители семейство Казалиеви радваха публиката.

Тук отново бе дадена сцена за изява на малки таланти, които за първи път стъпват на музикалния подиум като двете Марии -на 6 и 8 години. Настроението поддържаха и утвърдените вече малки звезди като Венелин и Николета- носители на Гран при от последното издание на международния конкурс „Изгряват звезди” , спечелилата първа награда от международния фестивал в Санкт Петербург Калина, Цветина и Ванеса, които донесоха медали от фестивала в Малта и Красимира, Дарина, Ана-София, Гергана, Христина, Александър и Костадин. Финал на вечерта бе различният рок театър „Аспарух – битката при Онгъла”с група „Епизод”.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени