Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Форум театър в СОУ „Васил Левски“

03 юни 2013, Понеделник | 22:04 | общество

Форум театър като част от Астропарти Велинград 2013

 форум театърДвугодишният проект „Моят живот – моя отговорност”, който се реализира от Фондация „Социални практики в общността” и Фондация „Стъпка по стъпка” в шест училища на територията на Община Велинград, приключи с форум театър. Сценаристите и актьорите на театъра бяха младежи от училищата, в които се реализираха проектните дейности. Театърът бе част от програмата на „Астро и рок парти Велинград – 2013”, което се организира от Община Велинград, СОУ „Васил Левски” – Велинград, Комисия по наркотични вещества, Обсерватория "Звездно общество" IAU A79 и екипа по проекта. На събитието присъстваха ученици от различни възрасти, преподаватели, координаторите по училища и гости. Васил Аврамов, общински съветник в Община Велинград, връчи грамоти на изявилите се участници в проекта. След форум театъра всички ученици, преподаватели и гости имаха възможността да послушат рок музика и да танцуват в дискотечни ритми.

Проектът бе осъществен благодарение на помощта на Фондация „Работилница за граждански инициативи” по програма „Дъга” и с финансовата подкрепа на Фондация „ОУК”и Фондация „Велукс”.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени